Marchew
Jabłuszko
Łyżka cukru lub miodu
Szczypta cynamonu
Sok z cytryny
2 łyżki śmietany 18% lub gęstego jogurtu
Marchew umyć ,obrać ze skórki, poszatkować na jarzynówce z drobnymi łezkami.
Jabłko obrać ze skórki, poszatkować na jarzynówce z grubymi łezkami.
Dołożyć do marchewki.
Marchew umyć ,obrać ze skórki, poszatkować na jarzynówce z drobnymi łezkami.
Jabłko obrać ze skórki, poszatkować na jarzynówce z grubymi łezkami.
Dołożyć do marchewki.
Posypać dużą łyżką cukru lub dodać miód, dosypać szczyptę cynamonu.
Skropić sokiem z połowy cytryny. Wymieszać i dolać dwie łyżki śmietany 18%. lub dobrego jogurtu.
Gotowe do zjedzenia.
Skropić sokiem z połowy cytryny. Wymieszać i dolać dwie łyżki śmietany 18%. lub dobrego jogurtu.
Gotowe do zjedzenia.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz