Ugotować 6 jajek.
2-3 ząbki czosnku posiekać i zetrzeć z odrobiną soli.
Do miseczki wlać 1/4 szklanki białego wina lub octu na białym winie (ale mniej) i dodać 1/2 małego słoiczka majonezu do tego dodać roztarty czosnek i garść posiekanych nie za drobno orzechów włoskich.
Odstawić do lodówki.
Przed podaniem ,na jajkach położyć sos lub podawać osobno.
2-3 ząbki czosnku posiekać i zetrzeć z odrobiną soli.
Do miseczki wlać 1/4 szklanki białego wina lub octu na białym winie (ale mniej) i dodać 1/2 małego słoiczka majonezu do tego dodać roztarty czosnek i garść posiekanych nie za drobno orzechów włoskich.
Odstawić do lodówki.
Przed podaniem ,na jajkach położyć sos lub podawać osobno.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz