25 sierpnia 2012

Cukinia z serkiem camembert


Plastry cukinii o grubości około 2 cm.układamy na blaszce,
solimy, pieprzymy, polewamy oliwką.
Nakładamy gruby plaster serka camembert, na niego plaster pomidora.
Posypujemy odrobiną soli, pieprzu i oliwy.
Wstawiamy do rozgrzanego piekarnika 180-190 st. na 15-20 minut.

3 komentarze:

  1. mmm, camembert, pycha! z cukinią muszę spróbować :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Pyszne! bardzo lubie i cukinię, i camemberta, ale razem ich jeszcze nie jadłam ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Wszystkiego w życiu trzeba spróbować. Zapewniam że najlepsze i najzdrowsze jedzenie,to proste w przygotowaniu i bez kombinacji( jak mówi mój mąż )
    Życzę smacznego.

    OdpowiedzUsuń